Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14458:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14458:2014
SK EN 14458:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14458:2004
CEN/TC 85
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Pajisje personale për mbrojtjen e syrit -Ekran mbrojtës fytyre dhe maskë për përdorim me helmetat e zjarrfikësve dhe helmetat industriale me performancë të lartë që përdoren nga zjarrfikësit, shërbimet e ambulancave të emergjencës

Titulli Anglisht

Personal eye-equipment - Faceshields and visors for use with firefighters'' and high performance industrial safety helmets used by firefighters, ambulance and emergency services

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document applies to visors designed specifically to be fitted to and/or used with helmets conforming to EN 443 when used by firefighters, or helmets which conform to EN 443 or prEN 14052 when used by ambulance and emergency services, as the situation dictates. They are intended to provide protection against the various hazards expected to be encountered in firefighting, ambulance and emergency service duties, except respiratory, smoke, and gas /vapour hazards. Three types of visor are described in this document. One provides protection against general hazards; the second additionally provides protection against heat and flame. The third type of visor incorporates mesh oculars, and is intended for use in very limited circumstances. This document also describes two forms for all three types of visors; face guards that provide both eye and face protection; eye guards that are shorter and effectively provide only eye protection. The requirements of this document do not apply to visors intended for use without a helmet. Such requirements are given in EN 166. Visors with corrective effect are excluded from the scope of this document.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14458:2022 replaces SK EN 14458:2014 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
41 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet personale të syve - Vizorë me performancë të lartë të destinuara vetëm për përdorim me helmeta mbrojtëse