Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14325:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14325:2014
SK EN 14325:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14325:2004
CEN/TC 162
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse kundra kimikateve -Metodat e provave dhe klasifikimi sipas performancave i materialeve i bashkimeve dhe i tërësive të veshjeve të mbrojtjes kimike

Titulli Anglisht

Protective clothing against chemicals - Test methods and performance classification of chemical protective clothing materials, seams, joins and assemblages

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the performance classification and test methods for chemical protective clothing material and seams, joins and assemblages. This is a reference standard to which other chemical protective clothing performance standards may refer in whole or in part. NOTE Whilst these performance levels are intended to relate to the usage to which the chemical protective clothing is to be put, it is essential that the user (specifier) and the chemical protective clothing manufacturer or supplier liase to establish the correct performance level for the intended task. For this purpose a risk analysis could be useful.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14325:2022 replaces SK EN 14325:2014 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
36 
32 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundra kimikateve -Metodat e provave dhe klasifikimi sipas performancave i materialeve i bashkimeve dhe i tërësive të veshjeve të mbrojtjes kimike