Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 12872:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 12872:2013
DS CEN/TS 12872:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2013-12-09
I tërhequr: 2018-08-06
Regjistri Kombëtar: 240/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 12872:2007
CEN/TC 112
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Pllaka me bazë druri -Instruksione mbi përdorimin e pllakave ngarkesë -mbajtëse në dysheme, mure dhe cati

Titulli Anglisht

Wood-based panels - Guidance on the use of load-bearing boards in floors, walls and roofs

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document gives guidance on the use of wood-based panels in structural applications as structural floor and roof decking on joists or structural wall sheathing on studs in accordance with EN 12871. It provides information on:  inspection at site;  transport and delivery;  handling;  stacking;  storage;  moisture content, conditioning and the effects of moisture;  cutting and machining;  selection;  installation.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar