Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 342:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 342:2013
SK EN 342:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 342:2004
CEN/TC 162
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Tërësitë e veshjeve dhe artikujt e veshmbathjeve për mbrojtjen kundra të ftohtit

Titulli Anglisht

Protective clothing - Ensembles and garments for protection against cold

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for performance of clothing ensembles (i.e. two piece suits or coveralls) and of single garments for protection against cold environment. It does not include specific requirements for head wear, footwear and gloves intended to prevent local cooling.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 342:2022 replaces SK EN 342:2013 - 2019-05-08
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Tërësitë e veshjeve dhe artikujt e veshmbathjeve për mbrojtjen kundra të ftohtit