Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13832-2:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13832-2:2013
SK EN 13832-2:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13832-2:2006
CEN/TC 161
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike

Titulli Anglisht

Footwear protecting against chemicals - Part 2: Requirements for footwear resistant to chemicals under laboratory conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies requirements for footwear to protect the user against specific chemicals. This standard does not apply to footwear with leather outsoles. NOTE Requirements for slip resistance are not given in the current (2004) editions of EN ISO 20345, EN ISO 20346 or EN ISO 20347. CEN/TC 161 Working Group 3 is continuing its work to develop slip requirements and it is expected that EN 13832-2 will be amended as soon as this work is finished.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13832-2:2022 replaces SK EN 13832-2:2013 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me kimikate
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
24 
26 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me kimikate