Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10939:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10939:2011
SK EN ISO 10939:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10939:1998
CEN/TC 170
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Slit-lamp microscopes (ISO 10939:1998)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë