Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 10939:2020

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 10939:2020
SK SSH EN ISO 10939:2020
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2020-08-25
Regjistri Kombëtar: 318/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10939:2017
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 10939:2017
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Instrumentet oftalmike - Mikroskopë me llambë me dritarëza (ISO 10939:2017)

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Slit-lamp microscopes (ISO 10939:2017)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10939:2017, together with ISO 15004‑1 and ISO 15004‑2, specifies requirements and test methods for slit-lamp microscopes to provide slit illumination and observation under magnification of the eye and its adnexa. ISO 10939:2017 is not applicable to microscope accessories, e.g. photographic equipment and lasers. ISO 10939:2017 takes precedence over ISO 15004‑1 and ISO 15004‑2, if differences exist.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar