Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13911:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13911:2022
SK EN 13911:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2022-07-21
Regjistri Kombëtar: 411/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13911:2017
CEN/TC 162
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit

Titulli Anglisht

Protective clothing for firefighters - Requirements and test methods for fire hoods for firefighters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies minimum safety requirements and test methods for a firehood to be worn during firefighting operations to protect against heat and fire. This standard only applies in situations when protective clothing (EN 469), breathing apparatus (EN 136 and EN 137), and helmet (EN 443) are also worn.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13911:2022 replaces SK EN 13911:2014 - 2019-05-14
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-30 
14 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Kërkesat dhe metodat e provave për skufjet për zjarrfikësit