Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 342:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 342:2022
SK EN 342:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2022-07-21
Regjistri Kombëtar: 411/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 342:2017
CEN/TC 162
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Tërësitë e veshjeve dhe artikujt e veshmbathjeve për mbrojtjen kundra të ftohtit

Titulli Anglisht

Protective clothing - Ensembles and garments for protection against cold

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for the performance of clothing ensembles (i.e. g two piece suits or coveralls) for protection against the effects of cold environments equal to or below −5°C (see Annex C). These effects comprise not only low air temperatures but also humidity and air velocity. Requirements and test methods of garments for protection against cool environments are specified in EN 14058. The protective effects and requirements of footwear, gloves and separate head wear are excluded from the scope of this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 342:2022 replaces SK EN 342:2013 - 2019-05-08
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
23 
25 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Tërësitë e veshjeve dhe artikujt e veshmbathjeve për mbrojtjen kundra të ftohtit