Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13832-3:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13832-3:2022
SK EN 13832-3:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2022-07-21
Regjistri Kombëtar: 411/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13832-3:2018
CEN/TC 161
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me kimikate

Titulli Anglisht

Footwear protecting against chemicals - Part 3: Requirements for prolonged contact with chemicals

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for footwear intended to protect the wearer from a prolonged continuous contact (more than 1 hour) with specific chemicals. Degradation and permeation by chemicals are addressed in this standard. Other requirements are covered by reference to EN ISO 20345, 20346 or 20347 as appropriate.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13832-3:2022 replaces SK EN 13832-3:2013 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
20 
23 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 1 : Terminologjia dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
18 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 2 : Kërkesat për këpucët rezistente ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike
English
Published 
2022-07-21 
27 
28 € 
PDF
Blej
Këpucët që mbrojnë kundër kimikateve - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me kimikate
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse kundra produkteve kimike -Pjesa 3 : Kërkesat për këpucët me shkallë të lartë rezistueshmërie ndaj produkteve kimike në kushtet laboratorike