Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14058:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14058:2022
SK EN 14058:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2022-07-21
Regjistri Kombëtar: 411/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14058:2017
CEN/TC 162
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Veshëmbathjet për mbrojtje nga mjediset e ftohta

Titulli Anglisht

Protective clothing - Garments for protection against cool environments

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for the performance of garments for protection against the effects of cool environments above −5 °C (see Annex C). These effects comprise not only low air temperatures, but also humidity and air velocity. Cold protective ensembles are excluded from this standard. The protective effects and requirements of footwear, gloves and separate head wear are excluded from the scope of this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14058:2022 replaces SK EN 14058:2014 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-30 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Veshëmbathjet për mbrojtje nga mjediset e ftohta