Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13158:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13158:2009
SK EN 13158:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13158:2009
CEN/TC 162
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Veshja mbrojtëse -Jelekët mbrojtës e mbrojtëset e trupit e shpatullave për kaloresit -Kërkesat e metodat e provës

Titulli Anglisht

Protective clothing - Protective jackets, body and shoulder protectors for equestrian use: For horse riders and those working with horses, and for horse drivers - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Standard specifies the requirements and test methods for the coverage, sizing, adaptability and adjustability, restraint, ergonomics, construction, innocuousness, and performance under impact to be provided by protective jackets, body and shoulder protectors to be worn by children, youths and adults of either sex while riding horses, working with horses, driving horses or being a passenger in a horse driven vehicle. Such protectors are intended to provide some protection against impacts due to falls from horses and vehicles, and impacts while on the ground due to a fall, or while working with a horse. Impacts may be against the ground or objects such as trees or vehicles, or impacts may be due to kicks, being trodden on or being crushed by a horse. The protectors covered by this Standard are not intended to provide complete protection against injuries in accidents involving severe torsion, flexion, extension or crushing of the body. Requirements for marking and the provision of information are given.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13158:2022 replaces SK EN 13158:2009 - 2019-05-07

Shënimet

SK EN 13158:2009 i adaptuar në KT.për LPSR ,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT për PMP.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
48 
36 € 
PDF
Blej
Veshja mbrojtëse -Jelekët mbrojtës e mbrojtëset e trupit e shpatullave për kaloresit -Kërkesat e metodat e provës