Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10322-1:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10322-1:2017
SK EN ISO 10322-1:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10322-1:2016
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 10322-1:2016
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Semi-finished spectacle lens blanks - Part 1: Specifications for single-vision and multifocal lens blanks (ISO 10322-1:2016)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10322-1:2016 specifies requirements for the optical and geometrical properties of all semi-finished single-vision and multifocal spectacle lens blanks.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
13 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.
English
Withdrawn 
2016-07-20 
12 
17 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.
English
Published 
2017-12-01 
14 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.