Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 8596:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 8596:2017
SK EN ISO 8596:2017
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2017-12-01
I tërhequr: 2020-09-18
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8596:2009
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 8596:2009
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Visual acuity testing - Standard optotype and its presentation (ISO 8596:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 8596:2009 specifies a range of Landolt ring optotypes and describes a method for measuring distance visual acuity under daylight conditions for the purposes of certification or licensing. It is neither intended as a standard for clinical measurements nor for the certification of blindness or partial sight.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-08-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij