Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13848-1:2003+A1:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13848-1:2003+A1:2019
SK EN 13848-1:2003+A1:2019
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2019-05-15
I tërhequr: 2023-03-06
Regjistri Kombëtar: 275/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13848-1:2003+A1:2008
CEN/TC 256
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.

Titulli Anglisht

Railway applications - Track - Track geometry quality - Part 1: Characterisation of track geometry

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements for the homologation of track geometry quality parameters as measured by various measuring devices fitted on track recording vehicles. These measuring devices are described in Part 2 of the standard. This European Standard applies to all track geometry parameters including track gauge, longitudinal level, alignment, cross level (cant / superelevation) and twist. It defines each parameter and specifies the requirements for measurement, the analysis methods and the presentation of results. Parts 3 and 4 give a description of measuring devices complying partially with this Part 1 according to the specificities of respectively track construction and maintenance machines, and manual and lightweight devices.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë
English
Published 
2023-02-15 
52 
38 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 1: Karakterizimi i gjeometrisë së trasesë.
English
Withdrawn 
2020-08-27 
37 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 2: Sistemet e matjes - Automjetet e kontrollit të linjës
English
Withdrawn 
2010-09-16 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Traseja -Cilësia e gjeometrisë së trasesë -Pjesa 3 : Sistemet e matjes -Makina të mirëmbajtjes dhe konstruksioni i trasesë
English
Published 
2020-08-27 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 4: Sistemet matëse - Pajisjet manuale dhe të lehta
English
Withdrawn 
2012-07-31 
24 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Cilësia e gjeometrisë së trasesë-Pjesa 5: Nivelet cilësisë gjeometrike
English
Published 
2019-05-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Traseja-Parametrat gjeometrike së trasesë-Pjesa 5: Nivelet e parametrave gjeometrike–Linjë e thjeshtë, kontakte dhe kryqëzime
English
Withdrawn 
2020-08-27 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Traseja - Parametrat gjeometrike së trasesë - Pjesa 6: Klasifikimi i parametrave gjeometrike të trasesë