Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
15 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Specifikimet për syzet e gatshme për t'i vënë
English
Withdrawn 
2016-07-20 
37 
32 € 
PDF
Blej
Optika oftalmike - Metoda e referencës për testimin e skeletit të syzeve dhe syzeve të diellit për çlirimin e nikelit
English
Published 
2017-12-01 
37 
32 € 
PDF
Blej
Optika oftalmike - Metoda e referencës për testimin e skeletit të syzeve dhe syzeve të diellit për çlirimin e nikelit
English
Withdrawn 
2016-07-20 
13 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.
English
Published 
2017-12-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.
English
Withdrawn 
2016-07-20 
12 
17 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.
English
Published 
2017-12-01 
14 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.
English
Published 
2013-11-26 
13 
18 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike -Kokat e lëndëve zjarrduruese
English
Published 
2011-08-01 
11 
17 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike Refraktometrat e syrit
English
Published 
2016-07-20 
12 
17 € 
PDF
Blej
Instrumente oftalmike - Oftalmometrat (ISO 10343:2014)
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 1:Identifikimi i produtit dhe hierarkia e produkteve të katalogut elektronik (ISO 10685-1:2011)
English
Withdrawn 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 2:Informacioni tregtar (ISO 10685-2:2012)
English
Published 
2017-12-01 
21 
25 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 2:Informacioni tregtar (ISO 10685-2:2012)
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 3: Informacioni teknik (ISO 10685-3:2012)
English
Withdrawn 
2011-08-01 
13 € 
PDF
Blej
Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë
English
Published 
2016-07-20 
25 
26 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike - Kamerat fundore -(ISO 10940:2009)
English
Published 
2016-07-20 
11 
17 € 
PDF
Blej
Instrumentat oftalmikë – Oftalmoskopët direkt
English
Published 
2016-07-20 
15 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike - Oftalmoskopët indirekte (tërthorazi) (ISO 10943:2011)
English
Published 
2016-07-20 
11 
17 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Sinoptoforët (ISO 10944:2009)
85 gjetur, faqja1 nga5 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1