Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-05-12 
42 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm - Shiritat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
15 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Pykat -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2016-06-16 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Pykat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2018-12-31 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
15 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm , ankorimet me friksion -Kërkesat për sigurin dhe metodat e punës
English
Published 
2018-12-31 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm , ankorimet me friksion -Kërkesat për sigurin dhe metodat e punës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje për ngjitje në mal -Pajimet -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2018-12-31 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje për ngjitje në mal -Pajimet -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2009-12-14 
13 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Makaratë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2018-12-31 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-11-16 
13 
18 € 
PDF
Blej
Aksesoret per zhytje - Pajisjet e kombinuara per pluskim (notim) dhe per shpetim - Kerkesa per funksionimin dhe per sigurine - Metodat e proves
English
Published 
2009-12-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Akcesoret për zhytje -Pajisjet e kombinuara për pluksim (notim) dhe për shpetim -Kërkesat për funksionimin dhe për sigurinë -Metodat e provës
English
Published 
2015-05-12 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjet e fushës së lojës - Pajisjet e volejbollit - Kërkesat funksionale dhe të sigurisë , metodat e provës
English
Withdrawn 
2018-12-31 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje alpinizimi për ngjitje në mal - Mjetet e akullit - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2015-05-12 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Vegla për akull - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Mjetet ndimëse pluskuese për instruksione për notim -Pjesa 1 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mjetet ndihmëse pluskuese që mbahen veshur në trup
English
Withdrawn 
2015-11-03 
32 
29 € 
PDF
Blej
Mjete ndihmëse pluskuese për instruksionin (udhëzimin) e notimit - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mjetet ndihmëse pluskuese që mbahen veshur në trup
English
Withdrawn 
2009-12-14 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mjetët ndihmëse pluskuese për notim -Pjesa 2 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për mjetët ndihmëse pluskuese duhen të mbahen
73 gjetur, faqja1 nga4 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1