Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Standardizimi, roli dhe rëndësia e standardeve

Shtëpi » Lajm »
Standardizimi, roli dhe rëndësia e standardeve
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), me datën 26.04.2023 në Odën Ekonomike të Kosovës, mbanë sesion informativ me temën: Standardizimi, roli dhe rëndësia e standardeve.

Qëllimi i këtij sesioni ishte ngritja e vetëdijes tek të gjitha bizneset me fokus në sektorin e përpunimit të drurit, lidhur me rolin dhe rëndësinë e standardeve, objektivat, aktivitetet dhe procedurat e standardizimit.
26 Apr 2023