Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

AKS merrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit

Shtëpi » Lajm »
AKS merrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS) merrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit, i organizuar nga Unioni i Turizmit të Kosovës, i cili po mbahet në Prishtinë (16-18.03.2023).
 
Promovimi i standardeve në sektorin e turizmit po përcillet me interesim jashtëzakonisht të madh nga të gjitha bizneset dhe vizitorët pjesëmarrës. Standardet synojnë të përmirësojnë cilësinë, qëndrueshmërinë, sigurinë dhe profesionalizmin në aktivitetet turistike, të ngjallin besim te turistët dhe të ndikojnë në zhvillimin ekonomik të turizmit Kosovar. 
21 Mar 2023