Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

ISO

Shtëpi » Lajm »
ISO
ISO

Asambleja Gjenerale e ISO, këtë vit u mbajt me 19-23.09.2022 në Abu Dhabi (Emiratet e Bashkuara Arabe). Në këtë takim morën pjesë 5000 pjesëmarrës rekord, mes të cilëve liderët më të mirë botërorë në fushën e standardeve, biznesit, shoqërisë civile, akademisë dhe medias. 
Kjo ngjarje është zhvilluar për të trajtuar çështjet globale dhe për të gjetur zgjidhje për sfidat më urgjente të botës, duke përfshirë veprimin klimatik, qëndrueshmërinë, mungesën e ujit dhe energjinë. Në këtë takim, AKS u përfaqësua nga Zv. Drejtoresha e Standardeve, Promovimit dhe Integrimit.
 
23 Sep 2022