Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Roli dhe rëndësia e standardeve në funksion të produkteve elektrike dhe elektronike.

Shtëpi » Lajm »
Roli dhe rëndësia e standardeve në funksion të produkteve elektrike dhe elektronike. Sesioni Informativ "Roli dhe rëndësia e standardeve në funksion të produkteve elektrike dhe elektronike" është mbajtur me datën 27.05.2021 në Qendrën e Kompetencës në Skenderaj.
28 May 2021