Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Qendra e Informacionit   

Përkujtim për anëtarin e Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë.

Përkujtim për anëtarin e Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë.

 Më datë 13.07.2019  me  dhimbje e hidhërim të madh morëm lajmin e ndarjes nga jeta e bashkëpunëtorit tonë Astrit Shabani.

Astriti, ka dhënë kontribut të çmuar me detyrën e anëtarit në Komitetin Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë që nga data e themelimit të këtij komiteti teknik duke shqyrtuar dhe hartuar standarde të fushës së tekstilit dhe lëkurë këpucëve, në Republikën e Kosovës.

Lamtumirë kolegë i dashur, i nderuar, dhe i paharruar Astrit Shabani!

 

 

15 Jul 2019