Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 50290-4-2:2024

Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2024-04-16
Mbaroj: 2024-04-16

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50290-4-2:2014 CLC/TC 46X

Titulli Shqip

Kabllot për komunikim -Pjesa 4 -2 : Konsiderata të përgjithshme për përdorimin e kabllove -Udhëzues për tu përdorur

Titulli Anglisht

Communication cables - Part 4-2: General considerations for the use of cables - Guide to use

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The scope of this European Standard is to help installers and cabling designers to understand the range of communication metallic cables available. To help this choice the fundamental and practical rules on how to use these cables are established. The related cables are specified in the documents issued by CLC/TC 46X and its sub-committees. These cables are: - telecom cables used in access network, - data communication twisted pairs cables, - coaxial cables used in CATV.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime