Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 50288-4-1:2024

Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2024-04-16
Mbaroj: 2024-04-16

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50288-4-1:2013 CLC/TC 46X

Titulli Shqip

Kabllot metalike shume elementesh qe perdoren ne kontrollin dhe komunikimin analog dhe dixhital -Pjesa 4 -1 : Specifikimet e seksionit per kabllot e ekranizuar karakterizuar deri ne 600 MHz -Kabllot horizontale dhe te kollones se nderteses

Titulli Anglisht

Multi-element metallic cables used in analogue and digital communication and control - Part 4-1: Sectional specification for screened cables characterised up to 600 MHz - Horizontal and building backbone cables

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50288-4-1 is a sectional specification for screened cables, characterised from 1 MHz up to 600 MHz, to be used in horizontal and building backbone wiring as defined in EN 50173. This sectional specification contains the electrical, mechanical, transmission and environmental performance characteristics of the cables, when tested in accordance with the referenced test methods. This sectional specification is to be read in conjunction with EN 50288-1, which contains the essential provisions for its application.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime