Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2024-04-23
Mbaroj: 2024-06-24

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 124-6:2015 CEN/TC 165

Titulli Shqip

Rrafshet e sipërme të ullukëve dhe të dritarëzave (hapësirave) për qarkullimin e automjeteve dhe zonat e këmbësorëve - Pjesa 6: Rrafshet e sipërme të ullukëve dhe të dritarëzave (hapësirave) për qarkullimin e automjeteve dhe zonat e këmbësorëve prej polipropileni (PP), polietileni (PE) ose poli (vinil kloridi) të paplastifikuar (PVC-U)

Titulli Anglisht

Gully tops and manhole tops for vehicular and pedestrian areas - Part 6: Gully tops and manhole tops made of polypropylene (PP), polyethylene (PE) or unplasticized poly(vinyl chloride) (PVC-U)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to manhole tops and gully tops made of Polypropylene (PP), Polyethylene (PE) or unplasticized poly(vinyl chloride) (PVC-U) by a moulding or extrusion process, with a clear opening up to and including 1 000 mm for covering gullies, manholes and inspection chambers for installation within areas subjected to pedestrian and/or vehicular traffic. It is applicable to manhole tops and gully tops for use in - areas which can only be used by pedestrians and pedal cyclists (class A 15), and - pedestrian areas and comparable areas, car parks or car parking decks (class B 125). This European Standard gives guidance for combinations of covers/grating made of PP, PE or PVC–U with frames according to EN 124 2, EN 124 3, EN 124 4 and EN 124 5. This European Standard is not applicable in isolation but only in combination with EN 124 1. This European Standard is not applicable to: - rodding point covers according to EN 13598 1; - gratings/covers as part of prefabricated drainage channels according to EN 1433; - floor and roof gullies in buildings which are specified in EN 1253 (all parts); - surface boxes.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime