Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2023-05-17
Mbaroj: 2023-05-17

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50512:2009 CLC/SR 97

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Electrical installations for lighting and beaconing of aerodromes - Advanced Visual Docking Guidance Systems (A-VDGS)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements of electrical and mechanical design, installation, maintenance and testing procedures for advanced visual docking guidance systems.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime