Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2023-05-17
Mbaroj: 2023-05-17

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50490:2008 CLC/SR 97

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Electrical installations for lighting and beaconing of aerodromes - Technical requirements for aeronautical ground lighting control and monitoring systems - Units for selective switching and monitoring of individual lamps

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is intended to give general minimum frame requirements for units that are independent of the technology used for switching and/or monitoring of individual or group of lamps in an AGL series circuit. This European Standard • applies to the units that are directly electrically connected to the primary or secondary side of an AGL series circuit and are needed to provide the selective switching and/or monitoring of lamps, • does not cover communication protocols and application procedures, • does not treat system aspects that influence the AGL operation. NOTE These units may be used forming part of either a SMGCS or A-SMGCS to guide and/or control the surface movement of aircraft by means of visual aids.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime