Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH/EN/ISO 9773:1998/A1:2022

Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-05-21
Mbaroj: 2022-05-21

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 9773:1998/A1:2003 CEN/TC 249
This standard is identical to: ISO 9773:1998/Amd 1:2003 ISO/TC 61/SC 4

Titulli Shqip

Plastikë - Përcaktimi i sjelljes ndaj djegies së mostrave të holla fleksibël vertikale në kontakt me burimin e djegies me flakë të vogël - Amendamenti 1: Mostrat (ISO 9773:1998/Amd 1:2003)

Titulli Anglisht

Plastics - Determination of burning behaviour of thin flexible vertical specimens in contact with a small-flame ignition source - Amendment 1: Specimens (ISO 9773:1998/Amd 1:2003)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime