Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH/EN/ISO 9773:1998/Amd 1:2022

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2022-02-21
Mbaroj: 2022-02-21

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 9773:1998/Amd 1:2003 ISO/TC 61/SC 4

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Specimens

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime