Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2022-03-29
Mbaroj: 2022-03-29

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 14744-2:2000 ISO/TC 44/SC 10

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Welding -- Acceptance inspection of electron beam welding machines Measurement of accelerating voltage characteristics

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime