Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2022-03-29
Mbaroj: 2022-03-29

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 12999-1:2020 ISO/TC 43/SC 2

Titulli Shqip

Akustikat -Matja e izolimit të tingujve në ndërtesa dhe elementët e ndërtesave -Pjesa 2 : Përcaktimi verifikimi dhe zbatimi i të dhënave të sakta

Titulli Anglisht

Acoustics -- Determination and application of measurement uncertainties in building acoustics Sound insulation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime