Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12464-2:2014 CEN/TC 169

Titulli Shqip

Drita dhe ndriçimi - Ndriçimi i vendeve të punës - Pjesa 2: Ndriçimi i jashtëm

Titulli Anglisht

Light and lighting - Lighting of work places - Part 2: Outdoor work places

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies lighting requirements for outdoor work places, which meet the needs for visual comfort and performance. All usual visual tasks are considered. This European Standard is not applicable for emergency lighting; see EN 1838 and EN 13032-3. This European Standard does not specify lighting requirements with respect to the safety and health of workers at work and has not been prepared in the field of application of Article 153 of the EC treaty, although the lighting requirements, as specified in this standard, usually fulfil safety needs. Lighting requirements with respect to the safety and health of workers at work may be contained in Directives based on Article 153 of the EC treaty, in national legislation of member states implementing these directives or in other national legislation of member states. This European Standard neither provides specific solutions, nor restricts the designer’s freedom from exploring new techniques nor restricts the use of innovative equipment.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime