Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 12942:1998/A1:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2021-12-09
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12942:1998/A1:2002 CEN/TC 79

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Power assisted filtering devices incorporating full face masks, half masks or quarter masks - Requirements, testing, marking

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime