Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 12941:1998/A1:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2021-12-09
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12941:1998/A1:2003 CEN/TC 79

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Powered filtering devices incorporating a helmet or a hood - Requirements, testing, marking

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies minimum requirements for powered filtering devices incorporating a helmet or a hood with gas, particle or combined filter(s) for respiratory protection. It does not cover devices designed for use in circumstances where there is or might be an oxygen deficiency (oxygen less than 17 % by volume). Also, it does not cover respiratory protective devices designed for escape purposes. Laboratory and practical performance tests are included for the assessment of compliance with the requirements.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime