Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2021-11-16
Mbaroj: 2021-11-16

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 11102-2:1997 ISO/TC 70

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Reciprocating internal combustion engines -- Handle starting equipment Method of testing the angle of disengagement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime