Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2021-10-13
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 7500-1:2018 ISO/TC 164/SC 1

Titulli Shqip

Materiale metalike - Verifikimi dhe kalibrimi i makinave të provës statike njëaksiale - Pjesa 1: Makina të provës në shtypje dhe tërheqje - Verifikimi dhe kalibrimi i sistemit të matjes së forcës (ISO 7500-1:2018)

Titulli Anglisht

Metallic materials -- Calibration and verification of static uniaxial testing machines Tension/compression testing machines -- Calibration and verification of the force-measuring system

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime