Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prDS ISO TS 13811:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-11
Mbaroj: 2022-07-12

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO/TS 13811:2015 ISO/TC 228

Titulli Shqip

Turizmi dhe shërbimet e lidhura me të -Udhëzime për zhvillimin e specifikimeve mjedisore për intitucionet e akomodimit

Titulli Anglisht

Tourism and related services -- Guidelines on developing environmental specifications for accommodation establishments

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime