Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2021-09-20
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: ISO 16496:2016 ISO/TC 48

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Laboratory glassware -- Vacuum-jacketed vessels for heat insulation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime