Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12472:2020 CEN/TC 347

Titulli Shqip

Metoda për simulimin e konsumit të përshpejtuar dhe gërryerjes për detektimin e çlirimit të nikelit nga artikujt e veshur

Titulli Anglisht

Method for the simulation of accelerated wear and corrosion for the detection of nickel release from coated items

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies a method for the simulation of accelerated wear and corrosion, to be used prior to the detection of nickel release from coated articles that come into direct and prolonged contact with the skin. According to the Commission Regulation (EC) No 1907/2006 (REACH), articles with an outer coating containing nickel and those which are inserted into pierced ears and other parts of the human body are excluded from the scope of this document.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

prSK EN 12472:2022 replaces - 2021-01-19


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime