Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 20 - Preparatory stage
Filloj: 2022-02-28
Mbaroj: 2022-02-28

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13100-1:2017 CEN/TC 249

Titulli Shqip

Testimi jo shkatërrues i bashkueseve të salduara të produkteve temoplastikë gjysëm fabrikate - Pjesa 1: Ekzaminimi vizual

Titulli Anglisht

Non destructive testing of welded joints of thermoplastics semi-finished products - Part 1: Visual examination

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard covers the visual examination of welds in thermoplastic materials. It may also be applied to visual testing of the joint prior to and during the welding.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime