Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 14126:2003/AC:2022

Faza: 40 - Enquiry stage
Filloj: 2022-05-20
Mbaroj: 2022-07-20

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 14126:2003/AC:2004 CEN/TC 162

Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse - Kërkesat e performancës dhe metodat e testimit për veshjet mbrojtëse kundër agjentëve infektivë

Titulli Anglisht

Protective clothing - Performance requirements and tests methods for protective clothing against infective agents

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime