Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13532:2002 CEN/TC 140

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

General requirements for in vitro diagnostic medical devices for self-testing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies general requirements for in vitro diagnostic medical devices (IVD MDs) for self-testing in order to ensure that IVD MDs for self-testing are safe and suitable for the purposes as specified by the manufacturer. This standard does not address medical aspects of IVD MDs for self-testing.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime