Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12322:1999 CEN/TC 140

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

In vitro diagnostic medical devices - Culture media for microbiology - Performance criteria for culture media

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the performance of culture media. It is concerned with the traceability, comparability, reproducibility and suitability of culture media used in microbiological laboratories. These characteristics are achieved by applying the quality criteria outlined in this standard. This European Standard is applicable to : a) commercial organizations distributing media to microbiology laboratories in ready-to-use form, as dehydrated media or as semi-finished media (see 2.5 in EN 1659 : 1996) ; b) non commercial organizations that distribute media to satellite locations ; c) laboratories that prepare culture media for their own use. Cell culture media are not covered by this standard.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime