Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13274-2:2019 CEN/TC 79

Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Metoda e provave -Pjesa 2 : Prova praktike të performances

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Methods of test - Part 2: Practical performance tests

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies practical performance tests for respiratory protective devices, except for diving apparatus. The purpose of these tests is to subjectively assess certain properties, characteristics and functions of the device, when worn by test subjects in simulated practical use, which cannot be assessed by tests described in other standards.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime