Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13274-7:2019 CEN/TC 79

Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Metodat e provës -Pjesa 7 : Përcaktimi i depërtimit të grimcave në filtër

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Methods of test - Part 7: Determination of particle filter penetration

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the procedure for testing particle filter penetration for respiratory protective devices.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime