Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13274-4:2020 CEN/TC 79

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Methods of test - Part 4: Flame test

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies methods for flame tests to be applied to respiratory protective devices.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime