Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 13718-2:2015+A1:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13718-2:2015+A1:2020 CEN/TC 239

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Medical vehicles and their equipment - Air ambulances - Part 2: Operational and technical requirements for air ambulances

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of EN 13718 specifies the requirements for performance and equipping for air ambulances, including requirements for interfaces to medical devices used for the transport and treatment of sick or injured persons. This part of EN 13718 is applicable to air ambulances capable of transporting at least one person on a stretcher. NOTE Requirements are specified for categories of air ambulances based on the different intended use. These are the helicopter emergency medical service (HEMS) the helicopter intensive care medical service (HICAMS) and the fixed wing air ambulance (FWAA).

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime