Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 13718-1:2014+A1:2022

Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 13718-1:2014+A1:2020 CEN/TC 239

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Medical vehicles and their equipment - Air ambulances - Part 1: Requirements for medical devices used in air ambulances

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies general requirements for medical devices carried in air ambulances and used therein and outside hospitals and clinics in situations where the ambient conditions can differ from normal indoor conditions. This European Standard does not cover the requirements for approval and registration of the vehicle and the training of the staff which is the responsibility of the authority/authorities in the country where the ambulance is to be registered.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime