Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 12182:2012 CEN/TC 293

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Assistive products for persons with disability - General requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies general requirements and test methods for assistive products for persons with a disability, which are medical devices according to the definition laid down in the EU Directive 93/42/EEC. This European Standard does not apply to assistive products which achieve their intended purpose by administering pharmaceutical substances to the user. Where other European Standards exist for particular types of assistive products then those standards apply. However, some of the requirements of this standard may still apply and may be considered in addition to those in other European standards. NOTE Not all the items listed in EN ISO 9999 are medical devices. Contracting parties may wish to consider if this standard or parts of this standard can be used for assistive products which are not medical devices as defined in the EU Directive 93/42/EEC.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime