Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   
Faza: 10 - Proposal stage
Filloj: 2020-11-27
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: CR 13825:2000 CEN/CLC/JTC 3

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Luer connectors - A report to CEN chef from the CEN forum task group "Luer fittings"

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Luer connectors are used in medical devices with a wide range of functions, raising the possibility of accidental cross connection between devices. We assessed the hazards arising from accidental misconnection, and reviewed adverse incidents known to have involved Luer connectors. We considered three possible strategies for reducing the risk of misconnection being made: 1) The use of different male/female sequences for different applications. 2) The use of colour coding. 3) The restriction of the applications for which the use of Luer connectors is permitted. Only the last of these offered real benefits.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime